Kalmasiivous

PERUSTEELLISTA SIIVOUSTA VAIKEAAN TILANTEESEEN

Kalma-asunnolla tarkoitetaan asuntoa, jonne asukas on menehtynyt. Henkilön menehtyminen asuntoon on odottamaton tapahtuma. Tästä syystä tapahtuman jälkeen asunnossa vieraileminen tai asunnon siivoaminen ja tyhjentäminen saattaa olla ylivoimaista omaisille. Näissä tapauksissa kääntyminen meidän puoleemme edesauttaa tapahtuman käsittelyä sekä perusteellisen siivouksen jälkeen asuntoon menemistä.

Perusteellisen siivouksen ja desinfioinnin yhteydessä kohteeseen tehdään tilanteen mukaan joko otsonointi tai ionisointi. Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epämiellyttäviä tuoksuja. Otsonoinnilla tilasta poistetaan orgaaniset hajuhaitat ja mahdolliset bakteerit.

Ilkivalta- ja rikospaikkasiivous

Teemme ilkivalta- ja rikospaikkasiivousta tiloissa, joissa on tehty ilkivaltaa tai muita rikoksia, jotka ovat aiheuttaneet vahinkoa tai sotkua. Esimerkiksi ikkunoiden rikkominen on tyypillinen ilkivallan muoto, joka vaatii pikaista siivoamista tilassa, jotta siitä saadaan jälleen siisti ja turvallinen käyttää. Rikospaikka- tai ilkivaltasiivouksen tilaa tavallisesti asunnon omistaja, isännöitsijä, huoltoyhtiö tai viranomainen.

Ammattilaisemme puhdistavat rikoksen jäljet kokonaisuudessaan ja palauttavat tilat ennalleen. Huolellista rikospaikkasiivousta ei voi tehdä kotisiivousmenetelmillä. Tästä syystä yrityksellämme on siivousteknisesti juuri oikeanlainen välineistö, ja lisäksi henkilökuntamme asiantuntemus ja koulutus mahdollistavat parhaan lopputuloksen.