Golden Shine Oy

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan”

Katso Golden Shinen yritysvideo

”Sovitaan, mitä tehdään. Tehdään, mitä sovitaan.”

Golden Shine Oy on Varsinais-Suomen alueella yli 10 vuotta toiminut erikoissiivouksiin ja ikkunanpesuihin erikoistunut yritys. Toimintamme on lähtöisin Liedon sykkeestä ja toimitilamme sijaitsee Avantin Portissa Ydinkujalla keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien päässä. Palveluvalikoimamme on laaja ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme niin ikkunanpesussa, siivouksessa, julkisivupesuissa kuin muissakin kiinteistön kunnossapitoon liittyvissä töissä.

Yritys on kehittynyt kymmenessä vuodessa yhdeksi monipuolisimmista alan osaajista Turun alueella. Toiminta on laajentunut yrityssiivousten lisäksi nostimilla tehtäviin vaativimpiin ikkunapesuihin, erikoissiivouksiin sekä rakennusalan ylläpito- ja loppusiivouksiin. Yhden hengen toiminimestä on kasvanut vuosien saatossa nykyään yli 20 henkilöä työllistävä yritys. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli liki 1,4 miljoonaa euroa. Ville Hellgren palkittiin 2019 Liedossa vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla sekä vuonna 2022 Varsinais-Suomen vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla.

Menestyksen takaa löytyvät yrityksen maanläheiset arvot: ”Työyhteisössä arvostamme toisiamme. Uskon, että se näkyy joka päivä työssämme asiakkaan arvostamisena. Yrityksellämme on aina ihmisen kasvot. Työntekijämme liikkuvat monenlaisissa ympäristöissä ja ovat tekemisissä ihmisten kanssa vaihtelevissa tilanteissa. He kertovat työllään ja esiintymisellään koko yrityksestä ja sen hengestä.”

Terveet arvot rakentavat työllistävän yrityksen aineellisenkin menestyksen.


”Sovitaan, mitä tehdään. Tehdään, mitä sovitaan.”
Ville Hellgren, toimitusjohtaja

Haluatko töihin Golden Shinelle?

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja lähetä meille hakemus.

Haluatko töihin Golden Shinelle?

Lähetä meille avoin hakemus ja liitä mukaan CV:si.

Etsimme myös yhteistyökumppaneita toimintamme kasvaessa. Jos olet toiminimellä tai kevytyrittäjänä toimiva tekijä ja kaipaat asiakkuuksia, jätä yhteystietosi.

Eduksi luetaan:
• Aiempi työkokemus siivousalalta
• Ajokortti
• Työturvallisuuskortti

Voit jättää tietosi viereisellä lomakkeella.

Rekry-lomake

Asiakkaitamme