Yläpölyjen siivous

YLÄPÖLYJEN POISTO PARANTAA SISÄILMAA, PALOTURVALLISUUTTA SEKÄ VIIHTYVYYTTÄ

Yläpölyllä tarkoitetaan pölyä, joka kertyy tilojen yläosiin kuten valaisimien, ilmanvaihtokanavien sekä muun tekniikan päälle. Myös lasketun alakaton yläpuoliset tilat tulisi huomioida yläpölyjen poistossa. Yläpölyjen siivous saattaa helposti unohtua, sillä se ei välttämättä näy alempaa katsottuna, mutta voi aiheuttaa erilaisia ongelmia muun muassa sisäilman laatuun, paloturvallisuuteen sekä viihtyvyyteen. 

Käytännössä yläpölyt voivat aiheuttaa visuaalista haittaa erilaisissa toimitiloissa. Pölypallon laskeutuessa asiakkaan päälle hänen tehdessään ostoksia ei anna hyvää mielikuvaa yrityksestä. Hyvin siivottu tila on yrityksen käyntikortti.

Lisäksi yläpölyjen puhdistus vaikuttaa merkittävästi myös sisäilmaan. Siivoamattomat yläpölyt laskeutuvat vähitellen alemmas ja alkavat kerätä mikrobeja ja kuituja, jotka saattavat aiheuttaa tilojen käyttäjille erilaisia allergia- ja hengitysoireita. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä yläpölyjen siivous tulisi tehdä vähintään vuosittain.

Yläpölyjä kannattaa siivota säännöllisesti, koska harvakseltaan siivotut yläpölyt ovat monesti pinttyneet pintoihin ja työläät puhdistaa. 

Pöly syttyy melko helposti, joten siivoamattomat yläpölyt saattavat aiheuttaa isonkin palovahingon. Sähkölaitteen oikosulusta tullut kipinä yhdistettynä pölyyn on yleinen syy tulipaloon. 

Golden Shine poistaa yläpölyt oikeilla menetelmillä haastavistakin paikoista käyttäen apunaan henkilönostimia, rakennustelineitä, jatkovarsia sekä erikoisimureita. Imuroinnin jälkeen pinnat voidaan vielä tarvittaessa pyyhkiä puhtaaksi.

Jokainen kohde on erilainen ja valitsemalla ammattilaisen varmistetaan laadukas sekä kustannustehokas lopputulos.