Sujuvaa yhteistyötä ja puhtaampaa sisäilmaa

Golden Shine on jo vuosien ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä UniqAir Oy:n kanssa. UniqAir Oy valmistaa, vuokraa ja myy ilmanpuhdistimia kotitalouksien, yritysten sekä toimitilojen käyttöön. Ilmanpuhdistimien käyttökohteita ovat muun muassa kodit, koulut, toimistorakennukset sekä terveydenhuolto. Niiden suunnittelu ja design ovat suomalaista huippulaatua ja ne on testattu lukuisissa erilaisissa tutkimushankkeissa sekä suomalaisten että kansainvälisten tutkimusorganisaatioiden toimesta.

“Yhteistyö on sujunut mutkattomasti molemmin puolin”, sanoo UniqAir Varsinais-Suomen myynti- ja asiakasvastaava Samuli Valvisto. Myös hauskoja hetkiä yhteistyössä riittää: “Keppostelu toimistolla on jo melkein arkipäivää ja piristää mukavasti työviikkoa”, Samuli jatkaa. “Pidämme myös silmät ja korvat auki kentällä, jos tulee tilanteita, jossa pystymme suosittelemaan toisiamme asiakkaillemme.”

Yhteistyöstä Golden Shinen kanssa parhaiten Samulin mieleen on jäänyt eräs turkulainen hotelli case. “Golden Shine teki hotellin tiloissa usean huoneen siivousta, kun sisäilma tuli puheeksi hotellin henkilökunnan kanssa. Golden Shine suositteli UniqAir ilmanpuhdistimia heille käyttöön ja lopulta puhdistimia meni heille vuokralle jopa 20kpl. Näin Golden Shine sai tuotua asiakkaalle ratkaisun ongelmaan ja lisäarvoa palvelulle”, Samuli kertoo.

UniqAir myös jakaa paljon samoja arvoja Golden Shinen kanssa. Näitä arvoja ovat muun muassa vastuullisuus- ja ympäristötavoitteiden asettaminen sekä suomalaisen yrittäjyyden tukeminen. UniqAir -tuotteilla on Avainlippu -merkki, joka kertoo, että tuote tai palvelu on tuotettu Suomessa. UniqAir on myös toteuttanut toiminnan hiilijalanjäljen laskennan ja tekee jatkuvasti toimenpiteitä hiilijalanjäljen laskemiseksi entisestään. Toiminnan hiilijalanjäljen pienentäminen kuuluu myös Golden Shinen vastuullisuustavoitteisiin vuonna 2024.

Hyvä molemminpuolinen luottamus Golden Shinen ja UniqAirin välillä mahdollistaa sen, että voimme antaa huoletta suosituksemme toiselle ja tiedämme, että toinen hoitaa homman maaliin.

Samankaltaiset artikkelit