Desinfiointisiivous

TARTUNTATAUTIEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI

Desinfiointisiivouksia tehdään tiloihin, joissa halutaan varmistaa korkea hygieniataso, tartuntapintojen puhtaus ja minimoida erilaisten pinnoista mahdollisesti tarttuvien tautien leviäminen. Desinfiointisiivouksia voidaan ja kannattaa tehdä ennaltaehkäisevästi, jolloin useasti kosketeltavat pinnat puhdistetaan tartuntapesäkkeiden välttämiseksi. Desinfiointisiivouksia tehdään myös tiloihin, joissa on varmistettu tartuntatapaus ja tila halutaan puhdistaa turvalliseksi.

Desinfiointisiivouksessa pinnat ja tilat puhdistetaan ja siivotaan ensin tavalliseen tapaan, minkä jälkeen tartuntapinnat desinfioidaan huolellisesti.

Teemme tällä hetkellä myös erityisesti koronavirustilanteen (COVID-19) huomioiden tehostettuja desinfiointisiivouksia koteihin, vastaanottotiloihin, toimitiloihin ja hoitotiloihin. Tehostettu desinfiointisiivous sisältää kaikkien tarpeellisten pintojen perusteellisen desinfioinnin tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi: ovenkahvat, käsinojat, valonkatkaisijat, ovipinnat, kosketuspinnat, saniteettitilat, lattiapinnat, roskakorit jne.