Etusivu » Palvelut » Erikoistyöt » Kalmasiivous
Vahinkosiivous Raivaussiivous Pintapölymittaus

Kalmasiivous

Kalmasiivous – perusteellista siivousta vaikeaan tilanteeseen

Kalmasiivouksella tarkoitetaan sellaisen asunnon siivoamista, jonne asukas on menehtynyt. Henkilön menehtyminen asuntoon on odottamaton tapahtuma. Tästä syystä tapahtuman jälkeen asunnossa vieraileminen tai asunnon siivoaminen ja tyhjentäminen saattaa olla ylivoimaista omaisille. Näissä tapauksissa kääntyminen meidän puoleemme edesauttaa tapahtuman käsittelyä sekä perusteellisen siivouksen jälkeen asuntoon menemistä.

Kalmasiivouksen tavoitteena on palauttaa asunto alkuperäiseen kuntoonsa ja luoda turvallinen ympäristö niin omaisille kuin seuraavalle asukkaalle. Kalmasiivouksessa käytämme erityisiä puhdistusmenetelmiä ja -aineita, jotka poistavat kaikki mahdolliset terveysriskit tilasta. Perusteellisen siivouksen ja desinfioinnin yhteydessä kohteeseen tehdään tilanteen mukaan joko otsonointi tai ionisointi. Näillä menetelmillä tilasta poistetaan orgaaniset hajuhaitat ja mahdolliset bakteerit ja virukset.

Ilkivalta- ja rikospaikkasiivous

Ilkivalta- ja rikospaikkasiivous tehdään tilanteissa, joissa on tapahtunut rikos tai ilkivalta, joka on aiheuttanut sotkua, likaa tai terveysriskejä. Esimerkiksi ikkunoiden rikkominen on tyypillinen ilkivallan muoto, joka vaatii pikaista siivoamista tilassa, jotta siitä saadaan jälleen siisti ja turvallinen käyttää. Muita tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi vandalismi kuten graffitit tai vahingonteot julkisilla paikoilla, väkivaltarikokset, huumeiden käyttö tai muut rikolliset toimet kuten varkaudet ja murrot.

Rikospaikka- tai ilkivaltasiivouksen tilaa tavallisesti asunnon omistaja, isännöitsijä, huoltoyhtiö tai viranomainen. Ilkivalta- ja rikospaikkasiivous on erikoisala, joka vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta ja kokemusta, eikä siksi sovellu tehtäväksi kotisiivousmenetelmillä. Golden Shinen oikeanlainen välineistö ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat sen, että tilat saadaan palautettua normaaliin ja turvalliseen käyttöön rikoksen tai ilkivallan teon jälkeen turvallisesti, nopeasti ja tehokkaasti.

Golden Shine on auktorisoitu vahinkopalveluiden tuottaja

Golden Shine on hyväksytysti suorittanut ammatillisen koulutuksen aiheista: turvallinen vahinkosaneeraus, palosaneeraus, kuivaustekniikka sekä hajunpoisto ja desinfiointi. Auktorisoinnin on myöntänyt Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry. Olemme Suomen JVT:n virallinen yhteistyökumppani.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot