Etusivu » Palvelut » Siivous
Porrassiivous Ylläpitosiivous Muuttosiivous Loppusiivous
Rakennussiivous Työmaatilojen siivous Peruspesu ja vahaus

Siivous

Laadukasta siivousjälkeä toimistossa ja työmaalla

Golden Shine on luotettu ja osaava toimija rakennustyömaiden, liiketilojen ja toimistojen siisteyden ylläpitäjänä. Suoritamme erilaiset siivoukset ammattitaidolla tehokkaasti ja laadukkaasti. Yli kymmenen vuoden kokemuksemme näkyy asiakkaillemme toimintavarmuutena ja erinomaisena työnjälkenä.

Teemme ylläpitosiivousten lisäksi myös muita siivouksia, esimerkiksi muutto-, loppu-, työmaa- ja porrassiivouksia. Tarjoamme puhdistuspalveluita Turussa, Kaarinassa, Paimiossa, Naantalissa, Liedossa, Aurassa, Salossa, Maskussa, Paraisilla, Ruskossa, Loimaalla sekä lähialueilla. Tarvittaessa teemme keikkaluontoisia töitä myös kauempana sijaitsevissa kohteissa.

Kiinnitämme huomiota palveluidemme ekologisuuteen ja siksi kierrätämme jätteet sekä käytämme ympäristöystävällisiä siivousmenetelmiä. Pyrimme kuluttamaan vettä ja pesuaineita mahdollisimman vähän siivousjäljen laadusta tinkimättä. Lisäksi suosimme pesuaineiden, siivousvälineiden ja siivousmenetelmien valinnoissa luontoystävällisimpiä vaihtoehtoja.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot