Etusivu » Palvelut » Erikoistyöt » Raivaussiivous
Vahinkosiivous Raivaussiivous Pintapölymittaus

Raivaussiivous

Palautamme tilat ennalleen

Yhtenä erikoissiivouksen osa-alueena ovat vaativien kohteiden raivaukset ja tyhjennykset. Raivaussiivouksemme sisältää kokonaisvaltaisen palvelun myös jätelavojen ja kuljetuksen osalta. Raivaussiivoukselle saattaa tulla tarvetta esimerkiksi vesivahingon vaurioiden tai tulipalon aiheuttamien jälkien siivouksen yhteydessä. Palvelumme tulee tarpeeseen myös hamstraukseen taipuvaisen asukkaan jälkien siivoamisessa tai vastaavassa tapauksessa vuokralaisen jälkeensä jättämien tavaroiden poistamisessa.

Huonosti kohdelluista asunnoista joudutaan poistamaan usein jääkaapit, hellat sekä mahdollisesti osa kiintokalusteista ja lattiapinnoitteesta. Kaikki edellä mainitut hoituvat myös ammattilaistemme toimesta. Tyhjennyksen jälkeen asunto desinfioidaan ja otsonoidaan.

Teemme tiivistä yhteistyötä yhtiön isännöitsijän, kohteen omistajan tai muun työn tilaajan kanssa. Palveluumme kuuluu asukkaiden sekä muiden tarvittavien osapuolten informointi ja tiedotus. Isännöitsijälle, omistajalle tai muulle työn tilaajalle toimitetaan työn valmistumisen jälkeen raportti tehdystä työstä sekä työn aikana havaituista vioista ja vaurioista.

Häätösiivous

Häätösiivoukseen kuuluu asunnon palauttaminen tyhjennettynä ja siivottuna asuttavaan kuntoon. Suoritamme asunnon tyhjennyksen ja siivouksen ripeästi ja kokonaispalveluna. Palveluun kuuluu kaikki mahdolliset tyhjennyksessä tarvittavat välineet ja työsuoritteet, kuten tavaroiden uloskantaminen, roskalavat, siivousvälineet ja -aineet.

Häätösiivouksen suorittaminen jää usein omistajan vastuulle. Pahimmassa tapauksessa jo ennen varsinaista häätöä asunnon omistajan voimavarat ovat olleet koetuksella pidemmän aikaa ja itse asunnon tyhjentämiseen ei välttämättä löydy riittävää jaksamista. Varsinkin siinä tapauksessa kannattaa valita yksi huolenaihe vähemmän, ja tilata ammattilainen hoitamaan homma laadukkaasti ja nopeasti kuntoon.

Golden Shine on auktorisoitu vahinkopalveluiden tuottaja

Golden Shine on hyväksytysti suorittanut ammatillisen koulutuksen aiheista: turvallinen vahinkosaneeraus, palosaneeraus, kuivaustekniikka sekä hajunpoisto ja desinfiointi. Auktorisoinnin on myöntänyt Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry. Olemme Suomen JVT:n virallinen yhteistyökumppani.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot