Etusivu » Palvelut » Erikoistyöt
Vahinkosiivous Raivaussiivous Pintapölymittaus

Erikoistyöt

Siivoukset haastaviin ja kiireellisiin tilanteisiin

Golden Shine suorittaa erikoistöinä häätöasuntojen, varastojen, kuolinpesien ja palvelu- sekä yksityisasuntojen tyhjennyksiä, raivauksia ja tehopesuja. Erikoisiivouksen tarkoituksena on saattaa tyhjennettävä ja siivottava tila mahdollisimman nopeasti asialliseen käyttökuntoon, jälleen käytettäväksi, vuokrattavaksi tai myytäväksi. Asunnoille ja varastoille tehtävät tyhjennykset liittyvät yleensä asukkaan tai vuokralaisen häätöön, muuttoon, menehtymiseen tai vastaavaan äkilliseen tilanteeseen.

Golden Shine suorittaa siivoukset ja tyhjennykset huolellisesti ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet vaikeisiin ja haastaviin kohteisiin. Palveluamme käyttävät muun muassa isännöitsijät, vuokranantajat, sosiaaliviranomaiset, kiinteistöyhtiöt, yksityiset ja kuolinpesien edustajat.

Tyhjennys ja häätösiivouksille yleisimpiä yhteisiä tekijöitä ovat iso sotku ja suuri tavaramäärä. Joskus asunnon tai tilan siisteys voi olla niin huono, että myös pinnat ovat vaurioituneet. Työ aloitetaan aina siivottavan tilan tyhjennyksellä. Kun irtonainen tavara on poistettu tilasta, pintojen kunnon näkee tarkemmin. Asunnossa on saattanut esimerkiksi asua päihteiden tai huumeiden ongelmakäyttäjiä pidemmänkin aikaa. Tiloissa on voitu pitää myös eläimiä, joiden ulosteet ovat saattaneet vaurioittaa tilan pintamateriaaleja ja jopa rakenteita. Usein tällaisissa asunnoissa ja tiloissa siisteystaso on todella alhainen ja laitteet sekä pintamateriaalit ovat voineet vaurioitua pahoin. Näissä tapauksissa kiinteiden kalusteiden ja materiaalien poistaminen saattaa tulla kysymykseen ja tästä keskustellaan tilaajan kanssa erikseen.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot