Etusivu » Palvelut » Erikoistyöt » Hätä- ja vahinkosiivous
Vahinkosiivous Raivaussiivous Pintapölymittaus

Hätä- ja vahinkosiivous

Jätä vahinkojälkien siivoaminen ammattilaiselle

Hätä- ja vahinkosiivousta tarvitaan kun siivottavissa tiloissa on sattunut jokin vahinko tai muu yllättävä tilanne, joka vaatii perusteellista ja yleensä myös kiireellistä siivousta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi vesivahinko tai pölyvahinko. Niihin pitää reagoida nopeasti, jotta tiloissa voidaan taas oleskella normaalisti mahdollisimman pian. Hätäsiivous voi olla myös ihan tavanomainen siivous kiireellisellä aikataululla, esimerkiksi loppusiivous joka on unohdettu tilata ajoissa.

Vahinkotapauksissa vahingon jäljet, kuten vesivahingon aiheuttamat vauriot, siivotaan toimestamme perusteellisesti. Asunnoista joudutaan usein poistamaan myös isompia kalusteita ja mahdollisesti osa kiintokalusteista ja lattiapinnoitteista. Kaikki nämä hoituvat kokeneilta ammattilaisiltamme helposti.

Vastaamme asiakkaamme kiirelliseen avunpyyntöön alle 4 tunnin sisällä soitosta!

Golden Shine on auktorisoitu vahinkopalveluiden tuottaja

Golden Shine on hyväksytysti suorittanut ammatillisen koulutuksen aiheista: turvallinen vahinkosaneeraus, palosaneeraus, kuivaustekniikka sekä hajunpoisto ja desinfiointi. Auktorisoinnin on myöntänyt Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry. Olemme Suomen JVT:n virallinen yhteistyökumppani.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot