Etusivu » Yritys

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Golden Shine Oy

”Sovitaan, mitä tehdään. Tehdään, mitä sovitaan.”

Golden Shine Oy on Varsinais-Suomen alueella yli 10 vuotta toiminut erikoissiivouksiin ja ikkunanpesuihin erikoistunut yritys. Toimintamme on lähtöisin Liedon sykkeestä ja toimitilamme sijaitsee Avantin Portissa Ydinkujalla keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien päässä. Palveluvalikoimamme on laaja ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme niin ikkunanpesussa, siivouksessa, julkisivupesuissa kuin muissakin kiinteistön kunnossapitoon liittyvissä töissä.

Yritys on kehittynyt kymmenessä vuodessa yhdeksi monipuolisimmista alan osaajista Turun alueella. Toiminta on laajentunut yrityssiivousten lisäksi nostimilla tehtäviin vaativimpiin ikkunapesuihin, erikoissiivouksiin sekä rakennusalan ylläpito- ja loppusiivouksiin. Yhden hengen toiminimestä on kasvanut vuosien saatossa nykyään yli 20 henkilöä työllistävä yritys. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 1,5 miljoonaa euroa. Ville Hellgren palkittiin 2019 Liedossa vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla sekä vuonna 2022 Varsinais-Suomen vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla.

Menestyksen takaa löytyvät yrityksen maanläheiset arvot: ”Työyhteisössä arvostamme toisiamme. Uskon, että se näkyy joka päivä työssämme asiakkaan arvostamisena. Yrityksellämme on aina ihmisen kasvot. Työntekijämme liikkuvat monenlaisissa ympäristöissä ja ovat tekemisissä ihmisten kanssa vaihtelevissa tilanteissa. He kertovat työllään ja esiintymisellään koko yrityksestä ja sen hengestä.”

Terveet arvot rakentavat työllistävän yrityksen aineellisenkin menestyksen.

”Sovitaan, mitä tehdään. Tehdään, mitä sovitaan.”
Ville Hellgren, toimitusjohtaja

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Referenssit

Tutustu referensseihimme.

Lue lisää

Historia

Tutustu historiaamme.

Lue lisää

Haluatko töihin Golden Shinelle?

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja lähetä meille hakemus.

Lue lisää

Vastuullisuus

Vastuullisuus on keskeinen osa Golden Shinen liiketoimintastrategiaa.

Lue lisää

Asiakkaitamme