Etusivu » Palvelut » Erikoistyöt » Katto- ja julkisivupesut
Vahinkosiivous Raivaussiivous Pintapölymittaus

Julkisivupesu

Ulkopinnat edustuskuntoon ja vapaaksi kasvustoista

Suoritamme vaativammatkin julkisivupesut ammattitaidolla. Golden Shine hallitsee nostinpesut rutiinilla, ja siksi pystymme puhdistamaan haastavammatkin kohteet nopeasti ja tehokkaasti. Käytämme julkisivupesuissa ammattikäyttöön tarkoitettua laadukasta Kärcherin kuumavesipesuria, joka toimii tavallisen painepesurin tavoin, mutta lämpimällä vedellä. Veden lämmitys ja pestävään kohteeseen sopivan pesuaineen asiantunteva valinta tekee alan huippua edustavasta pesurista todella tehokkaan työvälineen, joka sopii monenlaisiin kohteisiin.

Myös graffitien poisto onnistuu useimmissa tapauksissa vaivatta. Samoin muut tiukasti seinään pinttyneet tahrat lähtevät yleensä kuumalla painepesulla siististi pois.

Teemme erilaiset painepesutyöt, kuten ulkoalueiden, pihakivetysten, terassien, kattojen ja muiden mahdollisten kohteiden tehokkaat korkeapainepesut luotettavasti ja laadukkaalla lopputuloksella. Esimerkiksi ajan saatossa tummunut pihakivetys voidaan puhdistaa painepesurilla liasta ja kasvustoista vapaaksi, jälleen kirkkaaksi.

Rakennusten julkisivuihin saattaa kerääntyä kuraa, nokea tai sienikasvustoja. Myös monenlaista muuta likaa pinttyy seinien ulkopintaan ajan saatossa. Lika heikentää rakennuksen ulkonäköä ja vaurioittaa materiaaleja. Ulkopintojen siisteydestä olisi hyvä huolehtia tasaisin väliajoin: Taloyhtiöiden ja yritysten olisi hyvä järjestää ulkoseinien pesu vähintään 5 vuoden välein.

Julkisivujen säännöllisen pesun edut:

  • Sienikasvustot eivät haperra ja hajota seinää
  • Ulkonäkö on pesun jälkeen jälleen erinomainen
  • Maalaaminen tai muu pintakäsittely kannattaa tehdä vain pestylle pinnalle parhaan lopputuloksen saamiseksi

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot