Etusivu » Palvelut » Siivous » Ylläpitosiivous
Porrassiivous Ylläpitosiivous Muuttosiivous Loppusiivous
Rakennussiivous Työmaatilojen siivous Peruspesu ja vahaus

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous takaa työviihtyvyyden

Kuvittele seuraava tilanne: tulet työpisteellesi aamulla ja huomaat, että pöytäpinnat on pyyhitty, vessa siivottu, roskakori tyhjennetty ja ilma tuoksuu raikkaalta. Mukava tunne, eikö olekin? Pienillä ja yksinkertaisilla asioilla on merkittävä vaikutus työhyvinvointiin.

Ylläpitosiivous on oikea valinta toistuvaan perussiisteystason ylläpitämiseen asiakkaan tiloissa. Siisti ja hyvin hoidettu toimisto edistää työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia, lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja työmotivaatiota, parantaa tuottavuutta ja edistää asiakaskokemusta. Toimistosiivoukseen sisältyy muun muassa pölyjen pyyhintä, roskakorien tyhjentäminen, wc -tilojen siivous, keittiön ja ruokailutilojen puhdistaminen sekä lattioiden imurointi ja lattianpesu.

Säännöllisesti tehty toimistosiivous on tärkeää, jotta tilat pysyvät siisteinä ja lika ei ehdi pinttymään, jolloin isomman perussiivouksen tarve vähenee merkittävästi.

Suoritamme ylläpitosiivouksia laajasti haluttuihin tiloihin, esimerkiksi toimistotiloihin. Toimistosiivous takaa aina työntekijöille ja tilan käyttäjille miellyttävän työ- ja käyttöympäristön, sillä siistissä toimistossa työntekijöiden on mukavaa ja tehokasta työskennellä. Jätä toimistosiivous meidän huoleksemme ja voit keskittyä omiin tehtäviisi ilman, että aikaa menee tilojen siivoamiseen.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot