Etusivu » Palvelut » Ikkunanpesu » HydroWash
Ikkunanpesu Nostintyot Teipinpoisto HydroWash

HydroWash

Puhdasvesi-pesujärjestelmillä ikkunat puhdistuvat ilman pesuaineita

Käytämme ikkunoiden pesemisessä perinteisten keinojen lisäksi Ionic- sekä Unger Hydrowash -pesujärjestelmiä. Suodatamme tavallisesta vesijohtovedestä pois kaikki epäpuhtaudet ja harjaamme ikkunat tällä suodatetulla vedellä. Puhdistettu vesi imee ikkunan pinnalla olevan lian itseensä, jonka jälkeen huuhdomme ikkunan vielä suodatetulla vedellä. Lopulta suodatettu vesi haihtuu pinnalta itsekseen jättäen jälkeensä kirkkaan lopputuloksen.

Koska vesi on kulkenut neljän erillisen suodattimen läpi, ei se jätä haihtuessaan minkäänlaisia pisarajälkiä. Pesutyö tehdään tukevilla hiilikuituvarsilla, joiden päässä on likaa hylkivistä materiaaleista valmistettu harja.

Puhdasvesi-pesujärjestelmällä on nopeaa ja tehokasta, koska sen kanssa ei tarvita erillistä ikkunoiden kuivausta, eikä nostolaitteita. Järjestelmä soveltuukin erittäin hyvin kiinteiden ikkunoiden sekä muiden vettä kestävien pintojen pesuun alueilla, joissa nostimien käyttö ei onnistu joko tilanpuutteen tai maaston kantorajoitusten vuoksi. Suodatettu puhdasvesi on myös ekologinen vaihtoehto, koska siitä ei voi jäädä pesuainejäämiä.

Olemme käyttäneet puhdasvesi-pesujärjestelmää ikkunoiden pesemisen lisäksi mm. erilaisten varastorakennusten metalliseinien pesemiseen pölystä ja homeesta sekä levän ja sammaleen poistamiseen räystäistä ja kiviseinistä.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot