Etusivu » Palvelut » Ikkunanpesu
Ikkunanpesu Nostintyot Teipinpoisto HydroWash

Ikkunanpesu

Ammattitason pesutulos paikasta riippumatta

Golden Shinella on vahva osaaminen ikkunoiden pesijänä ja olemme olleet Turun talousalueen johtava ikkunanpesuyritys vuodesta 2010 asti. Pystymme tuottamaan erittäin tasokasta ja kustannustehokasta palvelua, sillä ikkunanpesijämme osaavat valita aina tilanteeseen parhaiten sopivat työtavat. Erilaiset lukitusmekanismit, ahtaat paikat missä ikkunat irrotetaan saranoilta, korkeat maisemaikkunat ja monenlaiset muut tilanteet ovat meille arkipäivää.

Kun valitset Golden Shinen vastaamaan ikkunoiden pesusta, saat käyttöösi ammattitaitoisen ikkunanpesutiimin, jolla on takanaan tuhansia pestyjä ikkunoita ja käytössään ensiluokkaiset pesuaineet ja -välineet. Kokemusta löytyy niin jättimäisten loistoristeilijöiden ikkunoista kuin kerrostaloyksiöiden pesusta ja kaikkeen siltä väliltä. Ikkunaa, jota Golden Shinen tiimi ei pääsisi tai pystyisi pesemään, ei löydy.

Usein kysytyt kysymykset

Ei tarvitse. Kunhan joku on paikalla avaamassa oven tai sovitaan vara-avaimen paikasta etukäteen. Laitamme valot ja ovet kiinni lähtiessämme, joten voitte huoletta olla muualla pesun ajan. Tietysti paikalla saa olla kunhan pesijöille annetaan työrauha.

Työnkuvaan kuuluu ikkunoidenpesu, ikkunavälien- ja karmien pesu, ikkunapeltien pesu, sälekaihtimien pölytys, peilien ja suihkuseinien pesu, parvekelasien pesu, tiedottaminen mahdollisista vioista ikkunoissa.

Kyllä. Käytämme Ungerin ammattitason työvälineitä ja ammattiaineita. Henkilökunnallamme on mukana myös ikkuna-avaimet, skrapat, tikkaat ja jatkovarret.

Tilan raivaaminen ikkunan eteen nopeuttaa työtä ja vähentää laskun loppusummaa. Raivaaminen ei ole välttämätöntä sillä koulutettu henkilökuntamme hoitaa tarvittavat suojaukset ja raivaukset tilanteen mukaan. Suosittelemme kuitenkin siirtämään ikkunoiden edestä herkästi hajoavat tavarat.

Hinta lasketaan toteutuneen työajan mukaan. Eli jokaista työntekijän tekemää työtuntia kohti laskutetaan 1h.

Esimerkki.
Jos 2 pesijää tulee kohteeseen 10:00 ja lähtee 12:00, työaika lasketaan 2hlö x 2h = 4 työtuntia
jos taas samaan kohteeseen ajatellaan tulevan 1 pesijä, on hän paikalla 10:00-14:00, jolloin työajaksi tulee sama 4 työtuntia.

Laskemme myös kohteeseen tuloajan* työaikaan joka on enintään 15min/kohde.

*tuloaika koskee Turun aluetta. Muualla sijaitseviin kohteisiin tuloajan suuruus sovitaan erikseen.

Laskun lähetämme tehdyn työn jälkeen muutaman viikon sisällä postilla tai sähköpostilla toiveenne mukaan.

Palvelusta saa kotitalousvähennyksen joka oli vuonna 2020 40%.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot