Katto- ja julkisivupesu

ULKOPINNAT EDUSTUSKUNTOON JA VAPAAKSI KASVUSTOISTA

Suoritamme vaativammatkin katto- ja julkisivupesut ammattitaidolla. Golden Shine hallitsee nostinpesut rutiinilla, ja siksi pystymme puhdistamaan haastavammatkin kohteet nopeasti ja tehokkaasti. Käytämme katto- ja julkisivupesuissa ammattikäyttöön tarkoitettua laadukasta Kärcherin kuumavesipesuria, joka toimii tavallisen painepesurin tavoin, mutta lämpimällä vedellä. Veden lämmitys ja pestävään kohteeseen sopivan pesuaineen asiantunteva valinta tekee alan huippua edustavasta pesurista todella tehokkaan työvälineen, joka sopii monenlaisiin kohteisiin.

Myös graffitien poisto onnistuu useimmissa tapauksissa vaivatta. Samoin muut tiukasti seinään pinttyneet tahrat lähtevät yleensä kuumalla painepesulla siististi pois.

Rakennusten katoille ja julkisivuihin saattaa kerääntyä kuraa, nokea tai sienikasvustoja. Myös monenlaista muuta likaa pinttyy seinien ja kattojen ulkopintaan ajan saatossa. Lika heikentää rakennuksen ulkonäköä ja vaurioittaa materiaaleja. Ulkopintojen siisteydestä olisi hyvä huolehtia tasaisin väliajoin: Taloyhtiöiden ja yritysten olisi hyvä järjestää ulkoseinien ja kattojen pesu vähintään 5 vuoden välein.

Kattojen ja julkisivujen säännöllisen pesun edut:

  • Sienikasvustot eivät haperra ja hajota seinää tai kattoa
  • Ulkonäkö on pesun jälkeen jälleen erinomainen
  • Maalaaminen tai muu pintakäsittely kannattaa tehdä vain pestylle pinnalle parhaan lopputuloksen saamiseksi