Etusivu » Palvelut » Ikkunanpesu » Ikkunanpesu
Ikkunanpesu Nostintyot Teipinpoisto HydroWash

Ikkunanpesu

Kirkas ja tahraton näköala

Toteutamme tavalliset ja myös ei niin tavalliset ikkunanpesut tasokkaasti ja kustannustehokkaasti. Kokeneilla ikkunanpesijöillämme on käytössään ensiluokkaiset pesuaineet ja -välineet. Käytämme laadukkaita Ungerin pesuvälineitä ja jatkovarsia. Tarvittaessa huolehdimme henkilönostimen paikalle jotta hankalammatkin kohdat saadaan pestyä.

Miksi vuosittainen ikkunanpesu on tärkeä?

Siisteyden ja ulkonäön lisäksi ikkunoiden pesu on tärkeää ikkunalasien kunnon ylläpitämiseksi. Parveke- ja muiden lasien pinta vaurioituu helposti ilman säännöllistä puhdistusta. Esimerkiksi tiiliseinästä sade valuttaa kalkkia, joka syöpyy nopeasti. Rakennusmateriaalit joutuvatkin kovimmalle koetukselle lounaissuomalaisessa ilmastossa, kun talvet ovat pitkiä ja märkiä, ja lämpötila vaihtelee nollan molemmin puolin kosteissa tuulissa. Säännöllinen huolenpito ikkunoista ja parvekelaseista kuuluu nykyaikaiseen peruskiinteistönhuoltoon.

Laatu, ympäristötietoisuus ja kustannustehokkuus

Kun valitset Golden Shinen vastaamaan taloyhtiösi tai yrityksesi ikkunoiden puhtaudesta, teet erinomaisen päätöksen. Saat käyttöösi ammattitaitoisen ikkunanpesutiimin, jolla on takanaan tuhansia pestyjä ikkunoita, toimivimmat työskentelytavat sekä ensiluokkainen siivouskalusto.

Pesutiimimme työntekijöillä on koulutus ekologiseen ikkunanpesuun. Käyttämämme pesutekniikat ja pesua edeltävät toimenpiteet on suunnattu kuluttamaan vettä, pesuaineita ja aikaa optimaalisesti. Sinulle tämä tarkoittaa puhdasta säästöä: kustannuksia säästyy, kun vettä ja aikaa käytetään mahdollisimman vähän – loistavasta lopputuloksesta tinkimättä. Pesuaineiden ja -menetelmien luontoystävällisyys puolestaan säästää ympäristöä.

”Vielä ei ole sellaista sotkua tullut vastaan, jota me emme olisi onnistuneet siivoamaan.”

Katso Golden Shinen yritysvideo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot