Golden Shine Oy osaksi PHM Groupia

Hyvä asiakkaamme

PHM Finland Oy on ostanut Golden Shine Oy:n osakekannan. Golden Shine toimii jatkossa osana PHM Groupia jatkaen toimintaansa omalla nimellään ja yritysilmeellään. Yrityskauppa vahvistaa PHM Groupin siivouspalveluliiketoimintaa Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

”Olemme iloisia päästessämme kehittämään toimintaamme osana isompaa kokonaisuutta. Saamme uusia mahdollisuuksia vahvistaa palvelutarjontaamme ja tarjota muun muassa uusia osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia henkilöstöllemme. Jatkamme Mats Källströmin kanssa Golden Shinen toiminnan johtamista ja kehittämistä myös jatkossa”, Golden Shine Oy:n toimitusjohtaja Ville Hellgren sanoo.

PHM Group on Pohjoismaissa ja Saksassa toimiva kiinteistöpalvelukonserni, johon kuuluu 140 paikallisesti toimivaa yritystä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta.

”Golden Shinella on monipuolista siivouspalveluihin liittyvää osaamista, mikä vahvistaa erityisesti erikoissiivouksiin ja ikkunanpesuihin liittyvää palvelutarjontaamme Varsinais-Suomen alueella. Voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman paikallisesti tarjottavia siivouspalveluja”, operatiivinen johtaja Sakari Pietilä PHM Groupista sanoo.

Kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan, ja Golden Shinen henkilöstö on tavoitettavissa kuten ennenkin.


Lisätietoja antavat:

Ville Hellgren, Golden Shine Oy, p. 040 588 0691, ville@goldenshine.fi
Sakari Pietilä, PHM Group, p. 050 385 1138, sakari.pietilä@phmgroup.com

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot