Kesämuistoja Golden Shinen kesätyöntekijöiltä

Kesä Golden Shinella on ollut täynnä hyvää tekemisen meininkiä ja tiimissämme on nähty myös paljon uusia kasvoja kesän aikana! Kesän alussa nimittäin toivotimme tervetulleeksi Golden Shinen porukkaan taas uuden ja mahtavan joukon kesätyöntekijöitä, joista osa olikin jo vanhoja siivouskonkareita ja osa oli alan töissä ensimmäistä kertaa. Mahtavaa saada uutta energiaa kesätyötiimiimme!

Ensimmäisinä työpäivinään uudet kesätyöntekijät saivat kattavan perehdytyksen kesän työtehtäviin, he tutustuivat yrityksemme arvoihin ja toimintatapoihin sekä erilaisiin siivousalan käytäntöihin. Päivät olivat täynnä uuden oppimista ja uuteen työporukkaan tutustumista. Kesätyöporukka pääsi myös heti jo tositoimiin ja käytännön töihin käsiksi – osa nosturilla yläilmoihin ikkunoita pesemään ja osa täynnä tavaraa olevan asunnon raivaukseen mukaan!

Päätimme kysyä tiimimme kesätyöläisiltä, millaisia kokemuksia he ovat keränneet kesän aikana siivoushommissa. Mitä siis kesätyöntekijät itse sanoivat kokemuksistaan?

Kyselyyn vastanneet kesätyöntekijät olivat löytäneet Golden Shinelle kesätöihin duunitorin, vuokrafirman tai Golden Shinen toimitusjohtajan Villen kouluvierailun kautta. He tulivat Golden Shinelle töihin myös erilaisista koulutustaustoista: osa peruskoulusta, osa lukiosta ja osa korkeakoulusta. Hienoa, että Golden Shinen työnhakuun on lähtenyt mukaan eri ikäistä porukkaa!

Kesätyöntekijöidemme työt koostuivat pääasiassa ikkunanpesusta, mutta myös ylläpitosiivouksista, loppusiivouksista, rakennussiivouksista, asuntojen tyhjennyksistä ja nostintöistä – monipuolista meininkiä siis!

Työssä mielekkäintä on ollut uuden oppiminen, mahtava työporukka ja vaihteleva työympäristö. He kokivat työporukan ilmapiirin rennoksi ja mukavaksi. Heitä kannustettiin työnteossa samalla unohtamatta sitä, että omasta jaksamisesta pidetään huolta. Myös muut työntekijät ottivat heidät uutena avomielin vastaan, antoivat hyviä neuvoja työhön ja kehittivät heidän osaamistaan eteenpäin.

Työt sopivat heidän mielestään ihmisille, joita kiinnostaa fyysinen työ vaihtuvissa ympäristöissä ja oman kädenjäljen näkeminen konkreettisesti työssään. Myös hauskoja tilanteita ja uusia kokemuksia tässä työssä riittää!

Kesätyöntekijämme uskovat, että työkokemuksesta siivousalalla tulee olemaan hyötyä heille tulevaisuuden työelämää ajatellen. He ovat oppineet arvokkaita taitoja, kuten tehokasta ajanhallintaa, tiimityöskentelyä ja vastuullisuutta, jotka ovat sovellettavissa moniin eri ammatteihin. 

Työskentely siivousalalla on myös opettanut heille asiakaspalvelun tärkeyden ja kyvyn toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tämä sosiaalinen taito voi olla hyödyksi millä tahansa alalla, jossa on vuorovaikutusta asiakkaiden tai kollegoiden kanssa. Samalla he ovat oppineet pitkäjänteisyyttä ja kykyä hoitaa tehtäviä huolellisesti ja tarkasti, mikä on arvokasta ammatillisessa kehityksessä.

Haluamme kiittää kaikkia kesätyöntekijöitämme heidän innostaan, panoksestaan ja reippaasta ja oma-aloitteisesta asenteestaan Golden Shinen tiimissä! He toivat mukanaan nuorekasta energiaa, ammattimaista otetta ja hyvää fiilistä koko porukkaan! Toivotamme heille menestystä tulevaisuudessa ja toivomme, että he saivat Golden Shinen kesätyökokemuksesta hyviä eväitä tulevaisuuden työelämää varten.

Aurinkoista syksyä kaikille!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot