Kiinteistökartio, Niko Lappalainen

Kiinteistökartio, Niko Lappalainen

Kiinteistökartio Oy on Turun seudun johtavia toimisto-, liike-, ja teollisuuden kokoonpanotilojen vuokraajia sekä asuntorakennuttamisen ammattilainen. Heidän toimintaansa ohjaa vastuullisuus ja asiantuntijuus alalla, siksi on tärkeää, että myös yhteistyökumppanit toimivat samojen arvojen mukaisesti.

Yhteistyöhön lähdettiin aikanaan siitä, että Golden Shine oli naapurissa pesemässä ikkunoita ja keskustelu lähti luontevasti liikkeelle. Golden Shine on tehnyt taloyhtiöiden yleisissä tiloissa viikkosiivouksia ja tarvittaessa tilattavia julkisivupesuja Kiinteistökartiolle jo kolmen vuoden ajan. 

“Yhteistyö, kommunikaatio ja hyvä palvelu ovat toimineet erinomaisesti ja yritysten edustajien välille on rakentunut luottamuksellinen suhde”, sanoo Kiinteistökartion edustaja Niko Lappalainen. “Golden Shine yrityksenä on juuri yrittäjänsä näköinen; nuorekas ja mukava”, hän kertoo. “Totta kai kun siivooja vaihtuu, niin menee kohteen kaikkien yksityiskohtien ja tarpeiden opettelussa hetki, mutta kaikki on järjestynyt juuri niin kuin pitää”, jatkaa Niko. 

Hyvä molemminpuolinen luottamus ja kommunikaatio asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä on tärkeää ja asiat on helppo ratkoa, kun tietää että aina voi soittaa omalle yhteyshenkilölle, hän ottaa pallon vastaan ja hoitaa homman maaliin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot