Rengas Turku panostaa Avantissa ras­kaan kaluston rengashuoltoon

Rengas Turku on avannut Avantiin uuden toimipisteen, joka palvelee henkilöautojen sekä raskaan kaluston rengas- ja vannemyynnissä, mukaan lukien maansiirto- ja maatalouskoneet. Avan­tin halliin mahtuvat myös pidemmät re­kat, sillä rakennus on suunniteltu niin, että rekan voi ajaa sen läpi. Lisäksi Avan­tissa palvelee valtava 6 000 rengassarjan rengashotelli sekä vuodenvaihteessa avautuu henkilö- ja pakettiautoille huoltopalvelut.

Uudet tilat ovat todellakin upouudet. Golden Shine toteutti tilojen loppusiivouksen, jossa käytiin läpi kaikki pinnat, kuten ikkunat sisä- ja ulkopuolelta sekä rakennuspölyt pois nurkista ja tasoilta. “Olemme hoitaneet ylläpitosiivouksen muissa myymälöissä oman henkilökunnan voimin, mutta oli tärkeää, että uusien tilojen valmistuttua loppusiivouksen ja viimeisen silauksen hoisi asiantunteva ammattilainen”, kertoo Liedon Avantin toimipisteen päällikkö Jari Havia. “Koimme, että Golden Shinen palvelu on joustavaa, rentoa ja helppoa. Samalla tavalla erinomaista kuin palvelu, jota itsekin haluamme tarjota. Tästä syystä päätimme tilata uusien tilojen ylläpitosiivouksen, pehmopaperit ja niihin liittyvät tarvikkeet kaikki Golden Shinelta” Jari jatkaa. 

Uusia asiakkuuksia, uusien naapureiden kanssa on luontevaa sopia. Fyysinen läheisyys helpottaa yhteistyötä ja paikallisten yrittäjien yhdessä toimiminen ovat tärkeitä toimintatapoja niin Rengas Turulle kuin Golden Shinellekin. Yhdessä yritykset toivottavat uudet ja vanhat asiakkaat tutustumaan Rengas Turun sädehtiviin, uusiin tiloihin ja Golden Shinen käden jälkeen osoitteessa Länsi-Avantintie 7, Lieto.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot