VSP, Liisa Saviluoto

VSP, Liisa Saviluoto

VSP:n toimitilat sijaitsivat vielä aiemmassa osoitteessa, kun yhteistyö Golden Shinen kanssa alkoi. Silloin etsittiin uutta yhteistyökumppania ja Golden Shinea suositeltiin. Nyt uudet tilat sijaitsevat Kärsämäessä ja kokonaisala on valtavat 1 700 m2, jossa työskentelee vuorokauden ympäri IT-palveluiden, asiakaspalvelun ja tietoliikennepalveluiden ammattilaisia. Osa heistä työskentelee etänä, osa hydridi-mallilla ja erään asiakkuuden asiantuntijat työskentelevät on-site ympäri vuorokauden.

Golden Shine huolehtii edelleen tilojen ylläpitosiivouksesta, toimitilassa käytettävistä pehmopapereista ja tarvittaessa siivoukseen liittyvistä erillisprojekteista, kuten jääkaappien pesu. “Ongelmat on korjattu aina nopeasti ja kynnys palveluntarjoajan vaihtamiselle on noussut korkealle” kertoo Liisa Saviluoto, VSP:ltä. “Helposti voi käydä niin, että jos ylläpitosiivous repsahtaa, niin tulee nopeasti tarvetta pintojen remontoinnille.” Liisa jatkaa.

Kun tehdään työtä asiakkaan tiloissa samaan aikaan työntekijöiden kanssa, se vaatii vähän enemmän rohkeutta. Joutuu miettimään miten imurin voi laittaa käyntiin, ettei se häiritse työntekoa. Tällainen palvelu vaatii yhteistyökumppanilta asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä ja oikeanlaisten ammattilaisten valitsemista työtehtävään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot