Kontio hirsitalot ja -mökit, Ville Hänti

Kontio hirsitalot ja -mökit, Ville Hänti

Kontiotuote Oy, yleisesti tunnettu Kontiona, on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Kontion hirsitaloja, hirsihuviloita, saunoja ja muita rakennuksia valmistetaan tukista valmiiksi lopputuotteeksi Kontion omalla tehtaalla Pudasjärvellä.

Yhteistyö lähti liikkeelle Naantalin asuntomessualueen kahden kohteen loppusiivouksesta. Palvelu on pitänyt sisällään valmistuneiden kohteiden siivouksen ennen kodin luovutusta uudelle asukkaalle. Loppusiivouksessa käydään läpi kaikki pinnat; katot, lattiat, seinät, kiinteät kaapit, ikkunat sisältä ja ulkoa. 

Töiden tilaajalle on tärkeää, että palvelu pelaa ja kaikki tehdään mistä on sovittu. “Golden Shine on osoittautunut olevansa sanansa mittainen ja lopputulos on ollut joka kerta sovitunlainen”, sanoo Kontiotuotteen alue-edustaja Ville Hänti. “Jatkossa tulemme tilaamaan loppusiivouksien lisäksi myös desinfiointisiivouksia Golden Shinelta”’ Hänti jatkaa.

On asiantuntijuutta ymmärtää mikä asiakkaalle ja tässä tapauksessa vielä loppuasiakkaallekin tärkeää ja olennaista. Hyvin tehtyä siivousta ei aina huomata, mutta jos jotain on jäänyt tekemättä, sillä voi olla isokin merkitys mielikuvalle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot