Piiloset, Oona Mattila-Tiainen ja Riikka Järvinen

Piiloset, Oona Mattila-Tiainen ja Riikka Järvinen

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillä myytävät tuotteet valmistetaan tehtaalla Liedossa. 

Yhteistyötä Golden Shinen kanssa on tehty pitkään, jo ennen kuin Oona Mattila-Tiainen on tullut Piilosetin puolesta yhteyshenkilöksi kaksi vuotta sitten. Golden Shine siivoaa molemmissa tuotantorakennuksissa tuotantotiloja ja toimistot, poikkeuksena puhdastilat, joista siivotaan vain tukitilat. “Meille tärkeää on miten siivotaan, missä järjestyksessä siivotaan ja myös kellonajoilla on merkitystä. Oman toimintamme kannalta on tärkeää, että siivoustyö tehdään aina samalla tavalla”, kertoo Oona. “Golden Shine on meille vahvasti yhtä kuin Ville Hellgren. Hänen kanssaan teemme siivouskierrokset kuukausittain ja hänet saattaa nähdä myös paikkaamassa, jos joku on sairastunut”, Oona kuvailee. 

Jokainen siivouskohde on omanlaisensa ja käyttäjillä on omanlaisensa tarpeet ja odotukset. Ketterä Golden Shine taipuu helposti toimimaan myös erikoistehtäviin. Vastuullisuus, kotimaisuus ja henkilöstön hyvinvointi ovat Piilosetille tärkeitä arvoja, jotka näkyvät heidän jokapäiväisessä toiminnassaan. Korkea laatu ja suomalaisen yrittäjyyden tukeminen jatkaa Piilosetin arvomaailmaa myös alihankintaketjuun, kuten yhteistyössä Golden Shinen kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot