Muuttosiivousten täsmäapu

Lumo-kodit tarjoaa Turun seudulla kaupunkikoteja vuokralle nopeasti ja helposti. Kiinteistöjä on kymmeniä ja Lumo-kotikeskuksen arki koostuu asukkaiden asuntotarpeiden ratkaisemisesta sekä kiinteistöjen ja asuntojen ylläpidosta sekä hoitamisesta. Aluepäällikkö Katri vastaa alueellaan yhteistyöyritysten valinnassa yhdessä isännöintitiimin kanssa, asuntojen siivoustyötehtävät tilaa kyseisen taloyhtiön isännöitsijä.

Palveluina Golden Shine toteuttaa vuokralaisen vaihtuessa kotien muuttosiivoukset. “Golden Shine on halunnut palvella meitä joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla”, kertoo Katri. “Joskus aikaikkuna on vain muutamia tunteja, kun uuden asukkaan muuttokuorma on jo matkalla”, hän jatkaa.

Luottamus Lumon ja Golden Shinen välille on rakentunut siitä, että työt tehdään tarkasti annetun ohjeistuksen mukaan. Viestintä toimii ripeästi siivoojalta esihenkilölle ja sieltä asiakkaalle, jos poikkeamia havaitaan. Katri kuvailee yhteistyötä seuraavasti ‘‘Golden Shine on osoittautunut yrittäjähenkiseksi ja ketteräksi toimijaksi, joka auttaa meitä raivaussiivouksissa ja kun tarvitsemme lisäkäsiä asuntojen siivoukseen seuraavia asukkaita varten.”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot